Bazna stanica Snom M900 implementirana je u 3CX platformu

Bazna stanica Snom M900 implementirana je u 3CX platformu

Unknown: DateTime::__construct(): Passing null to parameter #1 ($datetime) of type string is deprecated in /www/webvol4/8e/h3ub4bgx8yefhoo/telefonskecentrale.com/public_html/catalog/view/theme/bt_comohos/template/bossblog/article.tpl on line 79 Tuesday, Jul 16, 2024 0 komentar(i)

DECT Revolucija se nastavlja: Bazna stanica Snom M900 implementirana je u 3CX platformu
SNOM, međunarodno poznati proizvođač IP telefona objavio je da će nedavno lansirana M900 bazna stanica biti deo naredne unapređene 3CX platforme.

Kombinacija Snom-ovih inovativnih proizvoda sa snažnom ekspertizom 3CX-a kao globalnog lidera u poslovnoj VoIP i komunikacijskoj tehnologiji, znači da će kupcima biti ponuđena prilagođena rešenja objedinjene komunikacije (UC), u kojima DECT igra ključnu ulogu.

U današnjem poslovnom okruženju, zaposlenima mora biti omogućeno da telefoniraju u bilo koje vreme i bilo gde - bez prekida i što je moguće sigurnije i efikasnije. Kao vodeći provajder komunikacija i UC specijalista, 3CX takođe uvodi sve veći broj DECT projekata u kompanije.

Velike, složene lokacije, poput modernih kancelarija, bolnica, industrijskih okruženja ili skladišta, predstavljaju posebne izazove za DECT instalacije u pogledu neprimetne pokrivenosti. Snom nudi efikasno rešenje sa višestaničnom baznom stanicom M900 i odgovarajućim DECT telefonima - obe su jednostavne za instaliranje i rukovanje.

Implementacija složenih VoIP rešenja biće još jednostavnija jer 3CX ugrađuje Snom M900 u svoje sledeće izdanje.

Mark Wiegleb, rukovodilac odeljenja Interop & Integration – kompanije Snom, rekao je: "Drago nam je da su Snom i 3CX sada u stanju da zajedno reše još složenije postavke. M900 je idealan za veoma komplikovane instalacije koje uključuju stotine baznih stanica i slušalica. Ovo je posebno važno za kupce u hotelskom, zdravstvenom, logističkom i industrijskom sektoru, koji posluju u složenim, ekspanzivnim okruženjima. "

Stefan Walther, generalni direktor 3CX-a, rekao je: „Integracija Snomove M900 bazne stanice sa 3CX V16 omogućava nam da zajedničkim kupcima i preprodavačima ponudimo vrhunsko komunikaciono rešenje, kombinujući best-of-breed UC tehnologiju sa nagrađivanim IP telefonima.“