Yealink VP-2009 Video Phone
  • Yealink VP-2009 Video Phone
  • Yealink VP-2009 Video Phone

Yealink VP-2009 Video Phone

INFO

  • - Brend: Yealink
  • - Kod Produkta: Yealink VP-2009 Video Phone
  • - Dostupnost: Na Stanju
9,000.00 RSD

Qty

Yealink VP-2009 Video Phone je opremljen moćnim TI DaVinci čipsetom i nudi druge prednosti.


Yealink VP-2009 Ključne prednosti:


- LCD ekran u boji dijagonale 7 inča i CMOS kamera od 300K pixela, omogućavajući zapanjujući i živi video razgovor kod H.264 kodeka čak i pri malom propusnom opsegu.

- Yealnik VP-2009P je multimedijalni terminal koji podržava audio / video reprodukciju preko Local Media Player-a ili udaljenog servera za streaming medija (IPTV & VoD).

- Štaviše, digitalni okvir za fotografije koji se može uvesti u sliku i ugrađeni web browser mogu značajno poboljšati iskustvo korisnika.


Yealnik VP-2009 kombinuje profesionalni dizajn i napredne karakteristike sa odličnim kvalitetom zvuka i glasa, prijatnim korisničkim interfejsom. Idealan je za bilo koju komunikacionu sredinu, korporativnu kancelariju i rezidencijalne korisnike. LCD ekran od 7 inča i ekran osetljiv na dodir .


TFT LCD ekran od 7 inča, ekran osetljiv na dodir, USB, slušalice, A / V izlaz, PSTN spasilačka linija i 300K piksela CMOS kamera.


Snažan TI DaVinci Engine

Opremljen TI DaVinci procesorom, 64M flash i 128M DDR2 memorijom. Vrhunska konfiguracija se može dalje razvijati za usluge sa dodatnom vrednošću putem ažuriranja firmvera.

H.264 Superiorni video kodeci

Podržava H.264, H.263, MPEG-4 video kodeke i G.722, G.711, G.729AB glasovne kodeke. H.264 podržava D1 30fps i poboljšava iskustvo komunikacije licem u lice čak i pri malom propusnom opsegu.

Online Video Reklama

Video reklama se može reprodukovati u prstenovima, govorima i praznim kipovima. Reklama može biti online video sa servera ili van mreže na lokalnoj memoriji.


IPTV i Video-on-Demand

Može da prenosi video zapise visokog kvaliteta uključujući IPTV i VoD direktno na svoj LCD ekran od 7 inča ili na povezanom TV ekranu, a podržava i Centar za video pozive.


Preglednik i digitalni foto okvir

Korisnik može pristupiti internetu preko pretraživača. Provajderi usluga mogu izgraditi usluge s dodanom vrijednošću oko njega. U međuvremenu, telefon podržava digitalni okvir za fotografije i slike mogu biti učitane lokalno.


Pregledi (0)

Napišite pregled

Note: HTML is not translated!
    Loše           Dobro