5 načina na koje Virsae održava vašu Avaya infrastrukturu na vrhunskoj performansi

5 načina na koje Virsae održava vašu Avaya infrastrukturu na vrhunskoj performansi

Saturday, Jan 5, 2019 0 komentar(i)

Nedavno smo primili dobavljača usluga za upravljanje UC-om Virsae kao novog DevConnect partnera. Virsae je sada u skladu sa nizom rešenja za objedinjene komunikacije i kontakt centre kompanije Avaya.

Glavna platforma kompanije Virsae Service Management (VSM) razvijena je u oblaku od početka i pruža mogućnost prikupljanja, skladištenja i analize planine UC podataka kako bi se Avaya platforme održavale na vrhunskoj performansi. To je takođe otvorilo put za IT menadžere da primene ITIL (Information Technology Infrastructure Library) discipline na Avaya UC upravljanje uslugama, baš kao što to rade za upravljanje IT uslugama.

Zamolio sam Virsae da identifikuje pet načina na koje bi naši klijenti imali koristi od upravljanja Avaya aplikacijama koristeći VSM. Evo njihove liste:

1) Upravljanje konfiguracijom
Praćenje svakog komada hardvera i svakog izdanja softvera i njihovih međusobnih odnosa u IT okruženju može biti složen zadatak. VSM obavlja teške poslove, automatski prati i modelira servere, gateway-e, telefone i verzije softvera zajedno sa podešavanjima i konfiguracijom platforme. VSM
šema koja je izgrađena, takođe obezbeđuje grafičku prezentaciju vaše UC mreže u realnom vremenu, koja je uvek ažurna. Nabavite punu sliku na jedan pogled i nulirajte na zanimljive lokacije.

 2) Zdravlje aplikacije Avaia
Nadgledanje Avaya aplikacija je najbolji pokazatelj kvaliteta usluga UC koje korisnici doživljavaju - i najbolji način za predviđanje i sprečavanje zastoja. SNMP (Simple Netvork Management Protocol) zamke za informacije o alarmu ne obavljaju posao, zato što su alarmi koje podižu često nakon te činjenice - prekasno
.VSM iskorenjuje događaje na nivou aplikacije koji sprečavaju kvarove. Na primer, reći će vam da li se mrežni gateway ili port mreža bore da komuniciraju sa Avaya Aura® Communication Manager aplikacionim serverom i verovatno će se ponovo pokrenuti ako mreža malo zastane. 

3) Kvalitet iskustva
Kvalitet poziva počinje sa ispravnom konfiguracijom. Kada kvalitet pati, strmoglavo ronjenje u glavnom pravcu mreže vas možda neće odvesti daleko. Da li znate postavke za svaku IP krajnju tačku? I da li su IP krajnje tačke u ispravnom V-Lan-u? VSM prevazilazi mrežne korelacione konfiguracije, kapacitete i podatke o softverskim izdanjima da bi usmerio UC i mrežne timove u pravom smeru pri rešavanju problema kvaliteta poziva.

4) Iskustvo potrošača
Analizom koju je sproveo Virsae identifikovano je da 33% (jedna trećina) preduzeća ometa klijente sa nelogičnim opcijama reda čekanja zbog pogrešno konfigurisanih resursa za objavljivanje i vektora. VSM automatski proverava da li je došlo do prekida protoka poziva i obaveštenja o mogućim problemima kroz radne procese, tako da možete da reagujete pre nego što poremete iskustvo korisnika.

5) Bezbednost
Prevare sa naplatom putarina koštaju 38 milijardi dolara godišnje, navodi se u Komunikacijskoj asocijaciji za kontrolu prevara, a većina krivice leži u široko prihvaćenom VoIP-u, koji tradicionalna sigurnost IT mreža nije namenjena da zaštiti. 
Virsae donosi mogućnosti informisanja o pretnjama u realnom vremenu kako bi zaštitio Avaya platforme od napadača. Na isti način, sistemi za detekciju uljeza aktiviraju alarme da upozore vlasnike kuća, VSM označava sumnjivu aktivnost, zadržavajući vas na slici i korak ispred loših momaka.

Virsae Service Management (VSM) govori o celoj priči, u realnom vremenu nadgledanjem, dijagnostikom i izveštavanjem da bi Avaya UC i platforme Kontakt centra radile na najbolji mogući način. Da biste saznali više, posetite AvayaDevConnect Marketplace.