Prepoznavanje govora

Prepoznavanje govora

Tuesday, Jun 25, 2019 0 komentar(i)

Pratite razgovore bez potrebe za preslusavanjem, sve sto oni kazu to mozete pretraziti u tekstu

WILAND VETEX je revolucionarno resenje koje moze poboljsati kontrolu vaseg poslovanja. 

Stalnim razvojem i povecavanjem konkurentnih komunikacionih kanala kao i kanala vaseg poslovanja, mozete doci u neprijatnu situaciju saznanjem da neko u vasoj firmi zloupotrebljava poverljive informacije ili ih plasira na slucajan i nedozvoljen nacin.

Savremeno poslovanje predvidja i metode koje su aktuelne poput snimanja razgovora, ali ko ce sve preslusati taj materjal. Kao soluciju omogucili smo svim korisnicima koji imaju potrebu za glasovnim transkriptom i koriste nas sistem.


Kako radi

Bilo koji uredjaj koji imate i vrsi aktivno ili pasivno snimanje ili reprodukciju glasa moze se koristiti prevodjenjem na nas sistem. Da li je to snimac razgovora ili telefonska centrala pa cak i sam telefon bilo kog proizvodjaca. Dovoljno je da nam se obratite i mi ce mo vam ponuditi tehnicko resenje SMART Integracije, koja ce omoguciti balansirano i efikasno poslovanje.

Svako snimanje koje se obavi bude konvertovano prema parametrima (datum, vreme, trajanje, naziv, nota) u posebnom odeljku sa njegovim transkriptom. U toku preuzetog peroida koriscenja sistema, dobijate pristup portalu, na kome mozete pregledati i pretraziti sve razgovore na zadatu temu ili kriterijum koji vas interesuje, da li je bilo spominjanja istog.


Korisnici koji koriste Wiland Call Manager imaju mogucnost brze implementacije kao i popust od 10%.